Kategori / Outfit

OUTFIT 10. APRIL

Nå er jeg godt i gang med leksene, og enda mer motiverende er det å gjøre lekser og øve på framføring når jeg har Yiruma på i bakgrunnen. I kveld er det sveler her i heimen, så det gleder jeg meg veldig til. Satser på å få gjort unna leksene i en fei nå. Her er forresten dagens outfit.

Synes?

Skrevet: 10.04.2012 / 17:59 Kategori: Outfit Kommentarer: 7

DAGENS ANTREKK

Da er allerede den siste dagen i påskeferien godt i gang, jeg har vært oppe i flere timer!! Kan ikke akkurat si at jeg gruer meg til skole heller, for denne skoleuka består av tre dager, så bærer det til Frankrike. Herlighet som jeg gleder meg! Da blir det bilder å ta med tilbake til bloggen da ja. I dag skal jeg i hvert fall nyte været, som er ganske bra, og vi skal grille. Det er rart å ikke ha grillet enda, fordi vi bruker alltid å være i fjæra om påska, men nå har det vært bare snø..

Jeg har også tatt outfitbilder (eller broren min) så flink blogger som jeg er. Hva synes du?


Helt enkel.

Skrevet: 09.04.2012 / 13:05 Kategori: Outfit Kommentarer: 9

OUTFIT

Dagens outfit er enkel og grå.
Nå er det lørdag, og påskeferien tar snart slutt, desverre. Men skal bli godt å få gjort ferdig de to siste månedene på skolen! I dag våkna jeg faktisk i elleve-tida, noe jeg er utrolig stolt over. Haha, neida - ikke så big deel! Har ingen spesielle planer i dag, men jeg tror familien har tenkt seg på familiebesøk til noen andre.. Ogsåå får vi jo påskeegg i dag. Gledes! Wey!

Synes?Skrevet: 07.04.2012 / 12:01 Kategori: Outfit Kommentarer: 3
hits