Kategori / Blogg

GREI SØNDAG

Heisann! Nå har jeg vært våken i noen timer, og jeg sitter her med franskframføring som skal framføres på tirsdag. Er litt dårlig i gang (i likhet med alt på skolen..) så jeg må vel få ræva i gir. Har forresten blitt helt hekta på yt!!!!!! Også til noe random, jeg har hatt på neglelakk på fingrene mine, eller på neglene, joho!Skrevet: 06.05.2012 / 16:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

INSTAGRAM: ANNAQUA

Heihei! Nå er jeg tilbake i bloggverdenen! Har hatt en ganske lang pause på grunn av at jeg har vært så sliten, syk og dårlig motivert på skolen. Nå som ting har roet seg litt (egentlig ikke) så har jeg bestemt meg for å komme tilbake til bloggen. Har lest en del blogger i denne tiden og blitt litt inspirert. Jeg orker ikke legge ut bilder og innlegg som "i løpet av bloggpausen har jeg.. ditten og datten". Begynner nå jeg.

Jeg har blitt helt hekta på instagram, og synes dere gjerne kan følge meg om dere har veldig lyst. Annaqua. Follow!

Har du instagram?


Skrevet: 05.05.2012 / 12:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

HJEM FRA PARIS

Heihei bloggen! En stund siden sist nå, men jeg har jo vært i Frankrike. Har hatt det helt fantastisk og opplevd masse. Dere skal få se masse bilder senere, må bare få litt energi først. Har 0 energi akkurat nå, og har sittet i senga i hele dag. Eh. Nå har jeg tenkt til å sove litt, så har jeg også noen lekser som må gjøres. Tuddelu!

Har du vært i Frankrike/Paris før?Skrevet: 18.04.2012 / 17:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

HAR KLIPT MEG - FØR OG ETTER

Jeg var til frisøren etter skolen i dag, og har klippet meg litt. Er veldig fornøyd, og håret føles så glatt og godt, noe det alltid gjør etter et frisørbesøk. Jeg har ikke tatt så mye på lengden, men det er tynnere og finere synes jeg da. Er egentlig ikke store forskjellen, men dere kan jo se på det bildet nedenfor her da :-)

Synes?

Skrevet: 12.04.2012 / 18:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

YOGHURT OG FREMFØRING

I morgen skal jeg endelig bli ferdig med en av to fremføringen, og det er noe jeg virkelig ser fram til. Har gjort alt klart med powerpoint og lapper, så nå kan egentlig bare morgendagen komme. I morgen er siste dagen før jeg drar til Frankrike!! Skal også til frisøren etter skolen og stusse håret, noe som trengs, veldig. Men nå skal jeg hoppe i dusjen (ikke bli redd, jeg skal gå) for deretter å lage en himmelsk kveldsmat til heimen. Snakkes!

Har du ofte fremføringer, om du går på skolen?Skrevet: 11.04.2012 / 20:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

INGEN PLANER I DAG

Heisann! Nå har jeg kommet hjem fra en ganske grei og vanlig kjedelig skoledag. Har ingen planer i dag, så jeg foreslår at jeg selv tar det med ro og slapper av. Skal lage dagens kveldsmat, så det blir vel litt arbeid med det også. Ligger nå og hører på musikk, så jeg tenker jeg skal lage et innlegg med hvilken musikk jeg hører på fortiden, er veldig mye forskjellig altså! Men nå skal jeg nok en gang se gårsdagens episode av PH.

Hva skal dere gjøre i dag?


Skrevet: 11.04.2012 / 15:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

DAGENS INNKJØP OG GAVER

I dag fikk jeg søren meg en stor pakke i posten (også litt til resten av familien da) som inneholdt en jakke, påskegodt, spill, kryssordflaks og litt til. Skulle også på butikken å kjøpe meg sykkelhjelm og joggesko, så jeg kom med mye mere ut enn inn butikken for og si det sånn. Er veldig fornøyd med joggeskoene mine da!

Hva synes du om innkjøpene og gavene?
Skrevet: 10.04.2012 / 21:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

LEKSEGJØRING OG PH

Nå er tirsdagen fullført, og det er bare tre dager til vi drar til Frankrike. Herlighet som jeg gleder meg! Gjør meg ingenting at påska er over, fordi da er det bare mindre måneder og uker til 10. klasse er ferdig. Nå skal jeg se gårsdagens episode av Paradise Hotel, joda - og deretter gjøre en haug med lekser. Matte, Nynorsk og Rle - here I come! I dag har jeg ingen trening, så det skal bli godt å bruke dagen på foredraget, og bare slappe av. Har planer om å finne på noen bra blogginnlegg til bloggen. Høres vel bra ut tenker jeg

Ser du Paradise Hotel?
Har du vært på skolen i dag?
Skrevet: 10.04.2012 / 15:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

MINE IPHONEDEKSEL

Nå har jeg hatt iPhonen min i snart ett halvt år, og jeg har tre deksel. To av dem er fra Mirabling som jeg og Camilla fikk sponset, og det til høyre på noen av bildene var med, og er nok fra butikken den ble kjøpt på. Jeg er veldig fornøyd med dem alle, men det er nok det gjennomsiktige, gråe, som beskytter best i og med at det ligger litt utenpå iPhonen. Jeg kan skrive flere innlegg om mobilen senere, for eksempel om appene jeg har.

Har du iPhone?
Hva synes du om dekslene?
Skrevet: 09.04.2012 / 21:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

FANTASTISKE TIMER UTE

Heihei! Nå har jeg vært ute i sikkert tre-fire timer, og det har vært helt fantastisk. Sola har vært med oss, og vi har grilla og kost oss skikkelig. Vi lagde en labyrint hvor vi lekte "politi og tyv" eller "har'n". Det var så gøy å være litt barnslig sammen med hele familien. Jeg og pappa har holdt på å sloss i dag, og jeg slo han. Vi later som at han tok i alt han klarte.. Jeg og pappa har også holdt på å planke på ulike plasser, noen vellykket og andre kanskje ikke fult så vellykket. Vi har kost oss med pølse, brus, potetgull, kvikk lunsj og appelsiner. Kjempeherlig! Nå har sola lagt seg litt bort fra oss, så nå er det på tide å slappe av litt inne før det blir håndballtrening i kveld. Her er noen bilder?

Hvordan har påska di vært?


Skrevet: 09.04.2012 / 16:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

TRAKTOR

Gjett hva jeg har gjort i dag? Nei, jeg kan si det. Jeg har kjørt masse traktor, og jeg var faktisk ganske flink. Jeg måkte av snøen på hele gårdsplassen vår. Prøvde meg også på bil, men det syntes jeg faktisk var vanskeligere, i og med at i traktoren var det lettere å se bak, når jeg rygga. Gleder meg veldig mye til jeg faktisk har lov til å øvelsekjøre, og i det hele tatt kjøre opp! Men nå er det tid for middag, lammelår!! Ikke kalkun som jeg skrev i forrige innlegg. Også får vi besøk etter det. Ha en fin ettermiddag/kveld!

Har du kjørt traktor?


Bilde fra i sommer. Jeg skal ikke kjøre opp for firhjuling, moped, scooter eller noe sånt da.

Skrevet: 08.04.2012 / 15:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

PÅSKEEGG

I går, når jeg kom inn etter intervallturen så var det rett på leting av påskeegg. Mamma og pappa hadde lagd en liten "løype", så jeg skulle finne fram til egget mitt. Det klarte jeg med glans. Neida. Men nå er det godt over halvspist, og innholdet var jeg meget fornøyd med! Hihi! I dag skal vi på besøk til bestemor, og spise kaffemat sammen med tante og onkel. Så blir det kalkun her hjemme etterpå. Fin dag!

Hva skal du i dag?


Skrevet: 08.04.2012 / 12:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

TRENINGSTUR

Nå er det lastet ned over 40 nye sanger på iPhonen, og jeg er klar for å lufte meg litt. Har planer om en intervall i dag. Jippi. Blir godt å komme inn etterpå for å lete etter årets påskeegg. Var også veldig koselig å være på besøk til de folka vi var til i dag. Skikkelig hyggelige folk som bor her altså! Men nå er det ut på tur, med godt humør. Heldigvis!

Trener du ofte?
Skrevet: 07.04.2012 / 18:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

2 FOTOSHOOT

Skrevet: 06.04.2012 / 21:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

gårdagen

I går var det gaukrenn på bygda, og det måtte jeg selvfølgelig få med meg. Jeg og Camilla dro til Silje og Marte for å ordne oss, noe som ble veldig morsomt. Jeg bestemte meg for å være Karius, og jeg ble jo veldig søt. Marte var Baktus, Camilla var hippie og Silje var pirat. Vi dro til Ida-Amalie og en gjeng på vorspiel og gikk deretter til gaukrennet. Jeg var egentlig fornøyd med hele kvelden, men kan si det sånn at det er godt å slappe av i dag. Det var et strev å få ut tupperinga av håret, bare for å nevne det.. Men her er noen bilder dere kan se på.


Blir bare iPhonebildene jeg kan vise dere, fordi minnekortet i kameraet bestemte seg for å ikke funke.

Skrevet: 06.04.2012 / 16:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

awkward

Jeg ler for meg selv når jeg ser disse. Fant dem nettopp, og vet hva jeg skal bruke kjedelige timer på!


Skrevet: 05.04.2012 / 01:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

i det siste

Påskeferien så langt har egentlig gått ganske sakte, noe som vel og merke er ganske bra. Har fått gjort ganske mye egentlig. Begynte med helg, og da hadde jeg fotoopprdag - skulle ta lagbilder til den årlige turneringen. Ble ganske bra, og jeg fikk tjent litt cash

I går var Camilla med på bowling. Jeg var utrolig dårlig.. haha! Jeg spiller bowling utrolig sjelden, så det var greit å prøve det for en gangs skyld. Var også på Burger King, noe som også skjer utrolig sjeldent. Har i hvert fall noen bilder å vise.

Er du ofte på bowling?
Skrevet: 04.04.2012 / 17:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

velkommen

Heisann!

Bloggen har vært opprettet i nesten to timer, men den tiden er godt brukt til å lage design. Er vel fornøyd med alt bortsett fra headeren nå. Har hatt veldig blogglyst i det siste, så nå var det på tide å lage min egen blogg. Gleder meg veldig til å begynne å blogge, og du skal ikke se bort i fra at det kommer noen innlegg hver dag, i hvert fall i påskeferien. Det er så deilig med påskeferie nå, at du aner ikke! Kan ikke si jeg gleder meg til å komme tilbake til siste tiden i tiende trinn etter påske.. Men nå skal jeg begynne å planlegge litt mer blogging, og kanskje snakke litt med mitt kule overnattingsbesøk: Camilla.

Har du påskeferie?


Skrevet: 04.04.2012 / 01:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
hits